vineri, 12 februarie 2010

Blonda de 2 lei!

Mda, ma alatur pagubitilor, nu de alta... dar am lucrat si eu doua luni pentru asa zisa "Directoare" Ioana Cristina Antonescu. O domnisoara "respectabila" la prima vedere, vine in Craiova si-si anunta planul maret de a publica revista "Glam Magazine", publicatie cu aparitie lunara, distribuita in mod gratuit in puncte cheie.

Face "angajari" si le promite un "salar" (nu salariu, cel putin asa stia "respectabila" dra. Antonescu), oamenii isi fac treaba doar ca "salarul" nu mai apare. Nu este o intamplare, nici colegii din Sibiu nu au primit remuneratia cuvenita, lunar oamenii sunt schimbati din motive obiective("nu-si fac treaba cum trebuie", asa sustinea sefa! ), realitatea fiind alta, angajatii plecau din cel mai normal motiv din lume (nu erau platiti).

Sunt multe de zis, o tanara de 23 de ani care sustine sus si tare ca are un unchi milionar si o ajuta financiar, se dovedeste incapabila sa-si respecte promisiunile, sa comunice cu oamenii, minte ca un copil needucat si nu are un elementar bun simt pentru niste oameni care au muncit!

P.S. Cristina sau Ioana (cum te stiu sibienii), opreste-te cateva minute si intreaba-te... "Cine sunt eu?".


Cu simpatie,
Go on, life is good!

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://www.podulminciunilor.ro/2011/01/27/mitichi-spaga-de-sibiu-desconspirat/#comments